1

Cum te putem ajuta?

gene

Trimite un e-mail

ROMCIM SUSȚINE VIITORII ELEVI DE ȘCOALĂ PROFESIONALĂ OFERIND BURSĂ PENTRU MESERIA DE

ELECTRICIAN EXPLOATARE JOASĂ TENSIUNE

 

Romcim se implică în susținerea unei clase de elevi – electricieni exploatare joasă tensiune organizată în sistemul de Învățământ Profesional – Dual din cadrul liceului Tehnologic Dragomir Hurmuzescu din Medgidia, în anul școlar 2022 – 2023.

Dacă ești absolvent de clasa a VIII-a și dorești să te bucuri de bursă școlară, soluția este să te înscrii la liceul Tehnologic Dragomir Hurmuzescu, optând pentru a avea o carieră stabilă în cadrul companiei Romcim! Pe toată perioada celor 3 ani de școală vei avea 2 burse pe lună: una de la stat, în valoare de 200 lei și încă 200 de lei de la Romcim. În total, vei primi 400 lei pe lună, bani la care se adaugă și alte beneficii.

Vei putea fi plătit pe perioada vacanțelor, dacă optezi să lucrezi în cadrul companiei pentru a-ți consolida cunoștințele și deprinderile dobândite în perioada de practică și vei primi o ofertă de muncă după ce ai terminat școala, dacă ești un elev serios și îți dorești să te perfecționezi!

Pe lângă bursă, beneficiezi și de o asigurare privată pentru accidente. Ți se vor deconta masa, cazarea și transportul, dacă este necesar, iar echipamentele de practică îți vor fi furnizate de către Romcim.

Marius O., elev al sistemului de învățământ Dual, clasa a IX-a, liceul Hurmuzescu: ”Am dorit să intru anul trecut în clasa de electrician joasă tensiune pentru Romcim. Nu am știut de la început ce va fi, dar am vorbit cu părinții și cu diriginta și acum sunt încântat pentru alegerea făcută! Simt că am o șansă să obțin un salariu bun și un loc de muncă stabil. Acum, bursa mă ajută cu școala și cu cheltuielile lunare pe care le am, nu mai cer bani părinților.

Este important să știi că după ce termini școala, vei avea o diplomă recunoscută în Europa!

Meseria de electrician presupune un standard de pregătire profesională care permite o carieră bine-plătită și solicitată pentru cel care urmează acest domeniu și devine un bun-profesionist!

După cei 3 ani de Școală Profesională în Sistem Dual, elevii se pot înscrie și la liceu, poți susține Bacalaureatul și, ulterior, dacă își dorești, poți urma o facultate. Toate acestea vor fi susținute de Romcim!

Compania Romcim face parte din grupul CRH România și este unul din cei mai mari furnizori de ciment, agregate și betoane pentru sectorul de construcții.