1

Cum te putem ajuta?

gene

Trimite un e-mail

La baza programului nostru educațional stă convingerea că teoria trebuie să fie strâns legată de practică, pentru a pregăti elevii pentru provocările reale ale lumii muncii. Astfel, ne propunem să creăm un mediu de învățare dinamic și interactiv, unde fiecare lecție să aibă aplicabilitate imediată.

Cursurile de engleză tehnică sunt un exemplu perfect al acestui angajament. Într-o lume globalizată, unde limbajul tehnic este un element esențial în majoritatea industriilor, oferim elevilor noștri instrumentele necesare pentru a comunica eficient într-un mediu internațional.

Pe lângă dezvoltarea abilităților lingvistice, programa de engleză tehnică este special concepută și dezvoltată pentru a fi un ajutor în plus nevoii reale de a înțelege și a fi fluent în domeniul de specialitate ales. Aceste cursuri sunt adaptate nevoilor specifice ale fiecărui domeniu de formare cum ar fi electrică și lăcătușărie. Prin identificarea corectă a pieselor componente ale unui utilaj, sau înțelegerea mecanismului de funcționare, elevii pot descifra materiale și instrucțiuni tehnice necesare în domeniul în care se specializează și în care urmează să activeze.

Programa include de asemenea, o gamă variată de activități extracurriculare cum ar fi vizite la târguri de specialitate sau evenimente diverse din domeniul tehnic, expoziții și muzee cu specific științific și tehnic. Acestea sunt concepute pentru a stimula creativitatea, spiritul de echipă și gândirea critică.

Un alt aspect important al sistemului de învățământ profesional-dual este colaborarea strânsă cu partenerii din industrie. Elevii au ocazia de a-și completa studiile teoretice cu stagii de practică în companii renumite, unde pot învăța direct de la profesioniști experimentați. Această expunere directă la mediul de lucru nu numai că le oferă o înțelegere profundă a cerințelor și standardelor industriei, dar le și deschide noi oportunități de carieră.

Educația orientată spre practică pe care o promovăm nu se limitează doar la cunoștințele tehnice. Punem un accent deosebit și pe dezvoltarea abilităților soft, esențiale pentru succesul profesional. Comunicarea eficientă, leadership-ul, gestionarea timpului și rezolvarea problemelor sunt competențe esențiale pe care le cultivăm prin diverse proiecte și activități.

În concluzie, educația pe care o oferim este una holistică, menită să pregătească elevii nu doar pentru primul lor loc de muncă, ci și pentru o carieră de succes și împlinită. Prin îmbinarea teoriei cu practica, a învățării în clasă cu experiențele reale din industrie, ne asigurăm că absolvenții noștri sunt bine echipați pentru a face față provocărilor viitorului. Alege să înveți cu noi și îți vei construi o fundație solidă pentru succesul tău profesional!