1

Cum te putem ajuta?

gene

Trimite un e-mail

Elevii care aleg acest tip de educație primesc burse profesionale atât din partea companiilor partenere, care le oferă locuri de practică, cât și din partea statului român. Aceste burse sunt menite să sprijine formarea profesională și să încurajeze dezvoltarea abilităților practice încă din perioada școlară.

Dacă ești motivat și înveți repede să deprinzi abilitățile practice necesare domeniului ales, bursa poate fi considerată o recompensă pentru eforturile tale dar și un stimulent puternic pentru a-ți continua dezvoltarea profesională și personală. Pe măsură ce îți perfecționezi competențele, vei începe să capeți independență financiară chiar din timpul școlii profesionale, pregătindu-te astfel pentru o carieră de succes imediat după absolvire.

Participarea la acest program îți oferă nu doar cunoștințele teoretice necesare, ci și experiența practică direct aplicabilă în viitoarea ta profesie. Interacțiunea directă cu mediul de lucru real și contactul cu profesioniștii din domeniu îți vor facilita tranziția de la statutul de elev la cel de angajat valoros. Sistemul de învățământ profesional-dual este conceput pentru a răspunde nevoilor pieței muncii, asigurându-te că vei avea competențele cerute de angajatori și că vei fi pregătit pentru provocările profesionale pe care le vei întâmpina.

Astfel, alegând acest traseu educațional, nu numai că vei avea oportunitatea de a-ți consolida cunoștințele și abilitățile practice, dar vei putea să te bucuri și de o stabilitate financiară care îți va permite să te concentrezi mai bine asupra studiilor și să te pregătești pentru viitorul tău profesional cu încredere și entuziasm.