1

Cum te putem ajuta?

gene

Trimite un e-mail

        Absorbția forței de muncă din rândul elevilor școlilor tehnologice și profesionale poate fi o soluție avantajoasă economic atât pentru firme, cât și pentru administrațiile locale, cu condiția ca toate părțile implicate să construiască un proiect de succes.
Asociația Firmelor Constănțene vă propune ”Acțiunea Constanța pentru Dual”, conferință din cadrul campaniei susținute de OMV Petrom, va avea loc vineri, 23 septembrie, la sala de conferințe a hotelului
IAKI**** din Mamaia, în prezența firmelor din județul Constanța care resimt criza forței calificate de muncă și caută stabilizarea resursei umane și a administrațiilor publice locale.
”Acțiunea Constanța pentru Dual” are ca obiectiv principal expunerea proiectelor de bune-practici în ce privește formarea viitorilor muncitori calificați din rândul elevilor școlilor profesionale, prin prezentarea instrumentelor și a relațiilor elev/părinte – firmă pe care Asociația Firmelor Constănțene le propune.
Această acțiune are dublu-beneficiari. Pe de o parte, sunt vizate firmele constănțene care doresc să găsească muncitorii calificați de care au nevoie, să reducă gradul de mobilitate a resursei umane, să faciliteze retenția și integrarea noilor angajați fără costuri suplimentare, să reducă costurile cu selecția și recrutarea forței de muncă, să elimine timpul de adaptare a viitorului angajat la locul de muncă și să mărescă productivitatea în prima perioada de la angajare.
Pe partea cealaltă, primăriile interesate de dezvoltarea locală sunt așteptate la conferință pentru a înțelege cum pot ajuta firmele locale să aibă stabilitate în piață și să contribuie la creșterea bugetului local de investiții.
Evenimentul va avea loc în sala de conferințe a hotelului IAKI**** din Mamaia, iar participarea la eveniment se face prin completarea formularului din următorul link https://forms.gle/ChuH64dZeithAhAy9
Mai multe informații vă poate oferi Ciprian Lepădatu, 0723 449 460.